АКТУАЛЬНО

В Одесі пройшли реколекції екзорциста

Середа, 11 березня 2015, 18:44
Священик-екзорцист із Донецького екзархату Василь Пантелюк провів в Одесі триденні реколекції, пов’язані з тематикою протистояння злим силам під час Великого посту.

Зокрема, священик зробив презентацію про езотеричні та магічні символи, яких християни повинні уникати аби не підпасти під вплив дії злих духів.

Також о. Василь Пантелюк здійснив чин Великого екзорцизму і молився за душевне й тілесне здоров’я парафіян дитячого віку.

Під час зустрічі з журналістами в Одеському кризовому медіа-центрі о. Василь відзначив, що дуже важливо говорити правду. «Дияволом називають того, хто бреше. Одне із значень слова "диявол" — брехун. Ми бачимо, як медіа Росії сіють неправду, зло і ненависть у людях. Наші ж ЗМІ повинні говорити правду та сіяти любов і терпеливість».

Це вже не перший візит донецького екзорциста до Одеси. «Стало доброю традицією запрошувати отця Василя на реколекції до нашої парафії під час Великого посту, — каже настоятель Свято-Андріївського храму УГКЦ о. Руслан Остафій. — Адже Великий піст — це час інтенсивної духовної боротьби, коли людина протистоїть не тільки власній недосконалості, а й реальним істотам — духам злоби і помсти, які хочуть відвернути людину від Бога та Його милосердя».

apostol.od.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next