АКТУАЛЬНО

В Одесі відбулася церемонія введення в уряд офіцерів Лицарів Колумба

Понеділок, 12 жовтня 2020, 12:51
У неділю, 11 жовтня 2020 року, у катедральному храмі Святого апостола Андрія Первозваного в Одесі відбулося урочисте введення в уряд офіцерів Лицарів Колумба Одеської ради №17258. Церемонію очолили представник Національної ради - владика Михайло Бубній, національний капелан Лицарів Колумба в Україні, та Микола Мостов'як, регіональний делегат. Крім того, цього урочистого дня Одеській раді Лицарів Колумба було вручено нагороду імені блаженного отця Майкла МакГівні, яка вручається за активне залучення нових членів до лицарської спільноти.

У своєму пастирському зверненні під час церемонії владика Михайло наголосив на особливому покликанні Лицарів Колумба, яке пов'язане з їхньою харитативною діяльністю, та подякував капелану о. Руслану Остафію та лицарям Одеської ради за їхню дотеперішню жертовну та віддану працю і поблагословив на подальше успішне служіння в Одесі на славу Божу і для добра всіх потребуючих.

До слова, Одеська рада Лицарів Колумба святого апостола Андрія Первозваного заснована 16 березня 2019 року в місті Одеса і бере активну участь у житті церкви та суспільства на Півдні України, зокрема в соціальному служіння, працюючи у братерській єдності. Капеланом ради є о. Руслан Остафій.

Пресслужба Одеського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next