АКТУАЛЬНО

В Одесі відбулася зустріч катехитів Одеського екзархату

Середа, 06 березня 2019, 17:25
3 березня 2019 року у м. Одеса відбулася зустріч катехитів Одеського екзархату УГКЦ. Розпочалася вона найважливішим моментом дня - Божественною Літургією у храмі Вознесіння Господнього, яку очолив отець Петро Майба.

Отець Петро поділився досвідом, як правильно виховувати дітей, як їх навчити жити справжніми цінностями, які вони, найперше повинні полюбити. Ми, як добрі вихователі, маємо «вкладати» велику любов у свою працю і тільки тоді вона дасть плоди. Найбільшу увагу у вихованні дитини, як цілісної особистості, маємо акцентувати на духовному житті, старатися самому добре ним жити, бо власним прикладом ми найкраще навчаємо.

Також сестра Марія від Дитятка Ісуса, ССГММ,- голова Катехитичної Комісії Одеського екзархату, з благословення владики Михаїла Бубнія, екзарха Одеського, звернулася до всіх з пропозицією розпочати з вересня цього року  катехитичні курси, які мали б проходити у м. Одесі і це дасть змогу всім, хто бажає катехизувати, здобути належну підготовку.

«Дякуємо, насамперед, Богові за цю зустріч; отцю Петру Майбі за такі змістовні та глибоко-духовні науки; всім катехитам, які не зважаючи на далекі відстані, так чисельно приїхали, - бо розуміють важливість цих спільних зустрічей, які нас формують та духовно збагачують», - наголосила сестра Марія від Дитятка Ісуса.

c. Марія від Дитятка Ісуса, ССГММ 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next