АКТУАЛЬНО

В Одесі відбувається виїзне засідання правління Української міжконфесійної християнської місії тюремного служіння

Понеділок, 28 вересня 2015, 15:07
28-30 вересня 2015 року в Одесі за планом міжконфесійної співпраці в галузі в'язничного капеланства проходить зустріч представників християнських Церков. Організаторами цієї події виступили Українська міжконфесійна християнська місія «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі», керівництво Державної пенітенціарної служби України й управління ДПтС України в Одеській області.

Окрім проведення виїзного засідання правління Місії і підготовки пропозицій для організації діяльності Душпастирської ради при Державній пенітенціарній службі України, учасники зустрічі відвідають низку пенітенціарних установ, що розташовані в Одеській області, де ознайомляться з капеланським служінням різних конфесій.

Участь у заходах беруть: представник апарату ДПтС України, керівництво управління ДПтС України в Одеській області, члени правління Української міжконфесійної християнської місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі», представники релігійних та громадських організацій Одеської області, представники ЗМІ. Українську Греко-Католицьку Церкву представляє протоієрей Костянтин Пантелей (Патріарша курія УГКЦ) і с. Михаїла Лизак, ЗНІ (Одеський екзархат УГКЦ).

prison-pastoral.blogspot.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next