АКТУАЛЬНО

В околиці Парижа відкривається нова місія УГКЦ

Четвер, 04 червня 2020, 11:49
Про відкриття нової місії УГКЦ в околиці Парижа мова йде на офіційному сайті єпархії Святого Володимира Великого у Парижі для українців греко-католиків у Франції, Бельгії, Нідерландах, Люксембурзі та Швейцарії.

Зокрема сказано: «Дорогі вірні! З великою радістю хочемо повідомити Вам про відкриття нашої нової місії в містечку Сен-Жермен-ан-Ле (Saint-Germain-en-Laye) неподалік від Парижа!

Запрошуємо Вас на першу Божественну Літургію, яка відбудеться цієї неділі, у свято Зіслання Святого Духа, о 18:00 у храмі Chapelle des Franciscaines (Saint Louis), що розташований за адресою 89, Avenue du Maréchal Foch, 78100 Saint-Germain-en-Laye».

Богослужіння для українських греко-католиків у Сен-Жермен-ан-Ле очолить апостольський адміністратор єпархії Святого Володимира Великого в Парижі владика Гліб Лончина  у співслужінні з о. Романом Остап’юком.

Нагадаємо, що зараз у Франції діють майже двадцять осередків вірних УГКЦ.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next