АКТУАЛЬНО

В освітніх закладах Сокальсько-Жовківської єпархії проведуть Тиждень духовності

Четвер, 13 березня 2014, 14:22
Від 17 до 23 березня 2014 року в навчальних закладах на території Сокальсько-Жовківської єпархії буде проведено Тиждень духовності.

У програмі передбачені такі заходи: щоденна спільна молитва за участю священнослужителів різних конфесій; духовне слово священика згідно з молитовними наміреннями (подані нижче); Хресна дорога для дітей і молоді (оновлене видання Сокальсько-Жовківської єпархії); тематичні лекції, виховні години; оформлення приміщень навчальних закладів з використанням цитат Святого Письма та видатних людей; зустрічі священиків з педагогічними колективами; реколекційні науки для вчителів і вихователів, конференції.

Вчителі зі школярами матимуть можливість відвідати парафіяльні храми та приступити до Сповіді і Святого Причастя з метою підготовки до світлого празника Пасхи.

ПРОХАННЯ ДЛЯ СПІЛЬНОЇ МОЛИТВИ...

Прес-служба Сокальсько-Жовківської єпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next