АКТУАЛЬНО

В оточеному ворожими військами Славутичі у священника УГКЦ народився син

Вівторок, 15 березня 2022, 13:59
15 березня в оточеному ворожими військами Славутичі на Київщині в отця Юрія Логази, настоятеля храму на честь ікони Матері Божої Неустанної Помочі УГКЦ, народився син.

Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив сам священник.

«2.20 ночі...відсутність світла в лікарні, свічки, генератор, який не хоче заводитися, але найкращий медичний персонал СЛАВУТИЦЬКОЇ ЛІКАРНІ... ДЯКУЮ! 4.31. В нас хлопчик...» – написав о. Юрій.

Про складну ситуацію в Славутичі нещодавно згадував Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав в одному зі щоденних відеозвернень.

«Мені розповіли про обставини міста Славутич, розташованого безпосередньо біля чорнобильської зони. Цю територію позбавили електрики, є велика небезпека поширення нової хвилі радіації з чорнобильського реактора. Але там наш священник зі своєю дружиною, будучи в повному оточенні, залишається із своїм народом, зі своїми людьми», – зазначав Глава УГКЦ у 16-й день війни.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next