АКТУАЛЬНО

У парафії Святих Сергія і Вакха в Римі відбувся благодійний обід на підтримку українського війська

Понеділок, 22 грудня 2014, 09:57
У неділю, 21 грудня 2014 року, в українській парафії Святих Сергія і Вакха в Римі з ініціативи молодіжної спільноти та за підтримки Згромадження сестер катехиток святої Анни відбувся благодійний обід для допомоги українській армії.

Після завершення недільної Божественної Літургії на площі перед парафіяльним храмом відбувся благодійний обід, метою якого був збір коштів для закупівлі теплих речей для українських воїнів, що воюють на Сході України.

У меню обіду були традиційні українські страви: борщ, вареники та медовий напій. Усі охочі мали нагоду придбати їх за добровільну пожертву. Учасниками обіду були не лише українці, котрі є парафіянами церкви Святих Сергія і Вакха, а також римляни та гості міста.

У підсумку було зібрано 2566,5 євро. Кошти будуть передані старшому офіцеру штабу ОМУ (оперативне мобільне угрупування) «ПОЛІССЯ» і використані на закупівлю курток і штанів з гортексу (водо- і термостійкий матеріал).

Цей захід показав згуртованість і небайдужість українців у Римі та щире вболівання за воїнів-захисників Української Держави.

фоторепортаж

Прес-служба УГКЦ в Італії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next