АКТУАЛЬНО

У парафії Святих Кирила і Методія Івано-Франківська розпочали Рік митрополита Андрея

Четвер, 27 листопада 2014, 12:24
19 листопада відбулося урочисте відкриття Року митрополита Андрея Шептицького в парафії Святих Кирила і Методія Івано-Франківська. У рамках «Школи віри», під час якої відбуваються щотижневі катехизаційні зустрічі для дорослих, було відслужено Божественну Літургію, - повідомляє прес-центр парафії.

Свою проповідь о. Йосафат Бойко, ВС, настоятель парафії, розпочав словами Глави і Отця УГКЦ Блаженнішого Святослава: «Зробімо митрополита Шептицького доступним для сучасного українця через наші молитви, через наші урочисті академії, публікації, конференції. Наново відкриймо для себе постать того, кого світ сьогодні знає як велетня Свято-Юрської гори».

Відтак проповідник сказав: «Хочу особливу увагу звернути на два моменти чи аспекти життя і діяльності українського Мойсея - на родину і на суспільство. Саме ці два середовища, для розвитку яких так багато працював і віддавався наш митрополит, не мають майбутнього без Бога».

Після Богослужіння всі присутні молилися Молитву митрополита Андрея за родини, засвітивши свічку перед банером, на якому було зображено постать владики Андрея. Відтак в ораторії парафії всі мали можливість переглянути художній фільм «Владика Андрей».

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next