АКТУАЛЬНО

У Патріаршій курії УГКЦ відбулося робоче засідання Секретаріату ВРЦіРО

Вівторок, 23 лютого 2021, 13:41
22 лютого 2021 року в приміщенні Патріаршої курії УГКЦ в Києві відбулося засідання Секретаріату Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій під головувавнням Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ. Зустріч тривала понад три години.
Зображення 1 / 16 Використовуйте клавіші для перегляду

Під час засідання Секретаріату було обговорено актуальні питання щодо діяльності ГО «Всеукраїнська рада Церков і релігійних організацій». Зокрема, одним із головних питань було опрацювання поточного плану діяльності Ради на наступне півріччя.

Також члени Секретаріату опрацювали проєкти листів-відповідей на отриману останнім часом кореспонденцію, що надійшла на ім’я головуючого у ВРЦіРО.

Крім того, представники Церков і релігійних організацій обговорили та запропонували плани заходів для проведення традиційної щорічної ходи за сімейні цінності та відзначення 25-річчя заснування Ради Церков, які відбудуться 5 і 24 червня 2021 року відповідно.

Додамо, що Секретаріат ВРЦіРО є робочим органом із попереднього опрацювання питань, що виносяться на засідання Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій, одним із головних завдань якого є виконання доручень самої Ради та підготування проєктів документів, які подаються на розгляд Ради.

Департамент інформації УГКЦ,
фото Олександр Савранський

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next