АКТУАЛЬНО

У Перемишлянах презентували відео- та аудіодиски соціальної доктрини Церкви

Четвер, 19 листопада 2015, 10:58
18 листопада 2015 року в м. Перемишляни Львівської області відбулися презентації відео- та аудіодисків соціальної доктрини Церкви. Місцями проведення зустрічей були Районна державна адміністрація міста і Перемишлянський професійний ліцей.

Керівники, державні службовці, місцеві представники владних структур міста дізналися про діяльність та перспективи праці Комісії УГКЦ "Справедливість і мир" від о. Олега Луки, заступника голови Комісії. А місцевий представник Комісії у Стрийській єпархії о. Петро Закаляк розповів учасникам зустрічі про актуальність видання дисків, які охоплюють тематики сучасних викликів для людини та суспільства.

Зустріч із студентами місцевого ліцею пройшла у взаємному діалозі між доповідачами, серед яких був директор ліцею Ігор Нечипор, заступник голови Комісії УГКЦ "Справедливість і мир" о. Олег Лука та місцевий представник Комісії о. Петро Закаляк.

Зосередившись на розгляді теми про можливість молодої особи жити християнськими цінностями сьогодні в суспільстві, було представлено і спосіб бачення сучасних проблем, викликів та розгляд їх у світлі соціального вчення Церкви. Зокрема, зосередились на виборі та баченні свого майбутнього, на проблемі корупції, виховання, навчання, практиці християнської віри в наш час. Учасники зустрічі погодилися в тому, що розпочинати зміни слід із власних дій і вчинків, як єдино правильний шлях втілення і розвитку християнських правд на локальному та загальному рівнях.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ "Справедливість і мир"

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next