АКТУАЛЬНО

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника молодь розмірковувала над цінностями сучасності

Четвер, 13 березня 2014, 12:57
7 березня 2014 року в приміщенні Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, що в Івано-Франківську, відбувся семінар «Цінності та ціннісні орієнтації сучасної молоді». Під час роботи круглого столу було обговорено питання важливості суспільних цінностей у побудові громадянського суспільства в Україні. Про це повідомили у Комісії УГКЦ «Справедливість і мир».

Варто зазначити, що в роботі круглого столу взяли участь представники Руху «Фазенда Надії», заснованого в Німеччині, о. Михайло Мельник, голова Комісії УГКЦ «Справедливість і мир», та Ігор Гурак, доцент кафедри міжнародних відносин.

Жвава дискусія представників Німеччини та української молоді показала, що існує чимало питань, які варто вирішити та обговорити. Гості з задоволенням ділилися своїми знаннями, зокрема пояснили деякі моменти у роботі над формуванням ціннісних орієнтирів сучасного молодого покоління.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next