АКТУАЛЬНО

В рамках акції «Подаруй книгу в'язню» волонтери відвідали засуджених у Бучанській виправній колонії

П'ятниця, 22 квітня 2016, 12:49
21 квітня 2016 року у Києві в рамках доброчинної акції «Подаруй книгу в'язню» на поповнення в'язничних бібліотек понад 500 книжок було передано до Бучанської виправної колонії № 85.

Волонтери пенітенціарного душпастирства Мирослава Ільтьо, Тетяна Козій, Анна Онисько та Павло Загороднов, референт пенітенціарного душпастирства УГКЦ, відвідали в'язнів у міжобласній відомчій лікарні, що знаходяться на території колонії, та передали частину тих книг, які пожертвувало подружжя Вікторії і Сергія з Академмістечка. 

«Це особливість проекту - відчути тепло людських рук - людину, яка її подарувала. Ув'язнений зрозуміє, що це не «на бери небоже, що мені не гоже», це від серця...» - ділиться Павло Загороднов.

Разом із керівником Відділу УГКЦ з душпастирства в пенітенціарній системі України о. Костянтином Пантелеєм волонтери обійшли всі палати, поспілкувалися із персоналом лікарні, пацієнтами, помолилися над тяжкими хворими. 

Акція триває. Кожен, хто побачить у книжковій крамниці при греко-католицьких храмах  Києва скриньку з написом «Придбай книгу для в'язня», може доповнити своїм подарунком візит капелана до наших співгромадян, які часто звертаються про молитовник, Біблію, духовну і художню літературу.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next