АКТУАЛЬНО

В рамках Школи духовності в Унівській лаврі пройдуть реколекції для мирян

Понеділок, 18 січня 2010, 14:18
Східна духовність та її застосування в повсякденному житті християнина стане першою в 2010 році конференцією, що проходитиме 22-24 січня в Уневі на Львівщині.
Східна духовність та її застосування в повсякденному житті християнина стане першою в 2010 році конференцією, що проходитиме 22-24 січня в Уневі на Львівщині. Її провідник ієромонах Йона разом з учасниками Школи будуть роздумувати над особливостями східної християнської духовності, її джерелами та  оцінюванням сучасних духовних явищ і проблем. «Учасниками Школи духовності можуть стати особи, які прагнуть поглибити своє духовне життя, бажають духовного зросту і хочуть здобути богословські знання, – сказав Ігумен Унівської лаври о. Венедикт (Алексійчук). Щомісяця в Унівській лаврі відбуватимуться конференції, присвячені певній тематиці. Учасники школи також зможуть взяти участь в усіх богослужіннях лаври. Вже сьогодні до участі в конференціях зголосилися понад двісті п’ятдесят осіб».  В 2010 році заплановано провести п’ять конференцій на тему східної духовності, духовності перших християн, християнської антропології, духовного проводу та образу святої людини в старослов’янській літературі. Від січня до травня їх щомісяця проводитимуть ієромонахи Унівської лаври. В 2009 році від жовтня до грудня відбулося три таких конференції, в яких взяли участь близько 150 мирян.  Особливу увагу в часі реколекцій будуть звертати на дотримання всіма учасниками мовчанки. Під час реколекцій кожен з учасників матиме нагоду особистої розмови з одним із ієромонахів. Розпочинатимуться реколекції у п’ятницю Вечірнею о 18.00 і триватимуть до неділі, 15.00. 

о. Павло Худ,
керівник Прес-служби Стрийської єпархії

P.S.: записатись на реколекції можна за телефоном 097 404 1180, або по e-mail: [email protected]. Доїзд до Унівської лаври зі Львова маршрутним автобусом з вул. Личаківської, 150. Відправлення о 07.30, 10.50, 14.25, 17.50, 20.30 год.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next