АКТУАЛЬНО

У Римі відбулися реколекції для студентів Інституту Климента Папи

Вівторок, 08 квітня 2014, 06:34
З 4-6 березня відбулися реколекції для студентів Інституту Климента Папи в Римі. Духовні науки для студентів з України проводив ієромонах Мануїл Пишкович, монах Студійського уставу.

Впродовж кількох днів учасники реколекцій разом із духовним провідником розважали над покликанням та служінням християнина. «Зрозуміти Божу волю у певних обставинах, інколи цілком рутинних, - це духовне завдання кожного християнина. Не потрібно ідеалізувати життя святих і вважати, що стан святості у своєму житті вони осягнули один раз і назавжди. Лише постійне шукання Бога та життя у відчутті Його присутності допомогли їм осягнути святість», - наголосив ієромонах Мануїл в одній із наук. Учасники реколекцій також мали нагоду особисто поспілкуватися з реколектантом та обмінятися думками в групах.

Кількаденні реколекції є частиною духовної формації студентів Інституту Климента Папи, традиційно відбуваються під час Великого посту. Додамо, що інститут є римською філією Українського католицького університету, його студенти навчаються на вищих студіях в різних університетах Рима.

Прес-служба товариства «Свята Софія»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next