АКТУАЛЬНО

В Рясному, поблизу Львова, відбудуться місії тверезості

Четвер, 07 березня 2013, 12:45
10 березня 2013 року у парафії Пресвятої Євхаристії , що у с. Рясне 2, поблизу Львова відбудуться місії тверезості. Місія тверезості розпочнеться Божественною Літургією 0 10.30 в намірі поширення чесноти тверезості, та молитвою за узалежнених від алкоголізму, а після цього парафіян повчатимуть тверезість.

10 березня 2013 року у парафії Пресвятої Євхаристії , що у с. Рясне 2, поблизу Львова відбудуться місії тверезості. Місія тверезості розпочнеться Божественною Літургією 0 10.30 в намірі поширення чесноти тверезості, та молитвою за узалежнених від алкоголізму, а після цього парафіян повчатимуть  тверезість.  Про це повідомив диякон Тарас Гадомський.

Відомо, що в цій парафії заснують Золоту книгу тверезості, яка дає можливість бажаючим, скласти пожертву  у вигляді утримання від алкоголю, в намірі визволення від недуги пияцтва родичів та ближніх. Під час місій прихожани посередництво, потрібних для спасіння ласк.  Також буде можливість придбати тверезницьку літературу храму матимуть можливість приступити до мощей блаженного священомученика владики Григорія (Лакоти), випрошуючи через його.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next