АКТУАЛЬНО

В Центрі соціальної адаптації для жінок проходить тренінг для персоналу.

Вівторок, 21 жовтня 2014, 15:37
В містечку Любеч Чернігівської області 17 - 19 жовтня 2014 р. проходить тренінг з основ соціальної адаптації та соціотерапії жінок після закінчення терміну ув'язнення.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ продовжує систематичне навчання з основ соціальної адаптації колишніх в'язнів. Особлива увага під час тренінгу для персоналу Центру соціальної адаптації жінок "Переображення" приділяється рзвитку професійних навичок. У навчанні беруть участь священики Петро (Лоза), ЧНІ, Костянтин Пантелей, Георгій Логаза, сестра Наталія (Заліська), ЗНІ, піддиякони Андрій Струнілін та Микола Паламарчук, соціальні працівники центру.

Тренерка Руслана Безпальча, що має багатий досвід праці з жінками у межових життєвих обставинах, ознайомила із специфікою розвитку праці з жінками, що потребують допомоги. Групою були обговорені особливості священичого служіння в чоловічих і жіночих колоніях, засади прийняття, надання допомоги, "підводні камені" цього непростого служіння. Менеджер з розвитку Центру "Переображення" Павло Загороднов представив програму формування командної взаємодії у соціальній та реабілітаційній справі. Соціальний блок навчання забезпечує тренерка Наталія Кужельна.

prison-pastoral.blogspot.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next