АКТУАЛЬНО

В УГКЦ молитимуться за дітей-сиріт

Четвер, 06 листопада 2014, 16:27
Щорічний День молитви за сиріт розпочнеться з Божественної Літургії (о 18.00) в гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла, що у Львові, та чуваннями 8 листопада 2014 року. Повідомили в «Центрі Опіки Сиріт».

Наступного дня сироти помандрують до Кохавина, де помоляться Божественну Літургію. Додамо, що участь у заході  братимуть близько 200 дітей із шкіл-інтернатів, дітей із складними життєвими обставинами м. Львова та області, волонтери руху "Руки Допомоги" при місії "Центр Опіки Сиріт", а також батьки волонтерів та всі добродії.

Крім того, цього року з нагоди Дня молитви за сиріт "Центр Опіки Сиріт" започатковує стильний і інтерактивний флешмоб, долучатися до якого заохочує всіх охочих! Детальніше про ініціативу та правила участі читайте тут.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next