АКТУАЛЬНО

В УГКЦ передали медичні монітори та одяг для медиків Ірпінського госпіталю ЗСУ

П'ятниця, 10 квітня 2020, 19:28
9 квітня 2020 року протоієрей Віталій Воєца, військово-медичний капелан Київської архиєпархії УГКЦ, передав медичні монітори та одяг для медиків Ірпінського госпіталю ЗСУ.

Про це священник повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку. Зокрема, у медичний заклад було передано один монітор «Mindray datascope duo» та два монітори «Mindray datascope accutorrV». Також душпастир передав медичні халати для потреб медиків і військових, що там проходять лікування.

Як зазначив о. Віталій, це стало можливим за ініціативи і всебічної підтримки українців у Нідерландах і в Австрії. «Окрему подяку ми складаємо п. Вірі Зваан і отцю Тарасу Чагалі, настоятелю у Відні храму Святої Варвари Української Греко-Католицької Церкви та й усім, хто до цього в різний спосіб долучився. Усім бажаємо невтомності, здоров'я і радості від того, що можемо і надалі один для одного робити добрі справи», - написав капелан.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next