АКТУАЛЬНО

В УГКЦ пройде Форум сімей

Понеділок, 22 травня 2017, 17:04
У рамках проведення святкування Тижня родини Комісія УГКЦ у справах родини та лідери прородинних рухів організовують 28 травня Форум сімей, який вже четвертий раз стане чудовою нагодою для безлічі сімей забути про щоденні турботи і разом з усією сім’єю не лише відпочити, а й збагатити своє життя новим досвідом і практичними порадами.

Форум сімей є майданчиком зустрічі прородинних рухів, а також нагодою для всіх людей  дізнатися про діяльність певного прородинного руху в УГКЦ. Мета Форуму - дати людям можливість поглянути на своє життя в сім’ї з іншого ракурсу, через призму Христа. Для дітей у цей час буде підготовлено багато цікавих і веселих забавок.

Захід розпочнеться 28 травня 2017 в приміщенні академічного корпусу УКУ на вул. Козельницька, 2а, початок о 12:00 спільною Божественною Літургією.

Повідомили в Комісії УГКЦ у справах родини

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next