АКТУАЛЬНО

В УГКЦ розпочали опитування вірних про готовність повернутися до храмів

Четвер, 28 травня 2020, 20:44
Департамент інформації УГКЦ проводить опитування вірних про вихід з карантину та їхню готовність повернутися до власних храмів. До участі в опитуванні запрошуються усі охочі. Відповісти на запитання про готовність повернення до власного храму можна на Facebook-сторінці Української Греко-Католицької Церкви.

З 22 травня з ініціативи Уряду в Україні розпочався період так званого адаптивного карантину: карантинні заходи, спричинені пандемією коронавірусу, поступово послаблюються. Йдеться, зокрема, і про участь у релігійних заходах. Донедавна існувало єдине правило про участь у богослужіннях не більше 10 осіб.

Віднедавна у багатьох регіонах України було дозволено проведення релігійних заходів, за умови участі не більше однієї особи на 10 метрів квадратних площі будівлі, де проводиться релігійний захід.

Поки що невідомо, коли карантин повністю завершиться, і вірні зможуть повернутися до храмів. Однак цікаво, наскільки вже тепер самі вірні хотіли б повернутися до храму для участі у звичному парафіяльному житті. Тому ласкаво запрошуємо усіх відповісти на запитання про вихід з карантину і повернення до вашого храму. Результати опитування будуть корисними для Антикризового центру УГКЦ, який розпрацьовує шляхи виходу нашої Церкви з карантину.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next