АКТУАЛЬНО

В УГКЦ стартує новий молодіжний проект під назвою «ТОП 10 УГКЦ».

Понеділок, 24 листопада 2014, 13:58
У вівторок, 25 листопада, у Львівській міській раді об 11.00 в малій сесійній залі розпочнеться прес-конференція щодо початку нового молодіжного проекту Української Греко-Католицької Церкви під назвою «ТОП 10 УГКЦ».

Його основна мета – інформування та залучення молоді до маловідомих, проте унікальних, цікавих і корисних проектів і заходів, які відбуваються при парафіях УГКЦ. Організаторами проекту є Комісія у справах молоді ЛА УГКЦ за підтримки Фундації духовного відродження.

«Дуже часто з поняттям Церкви в більшості людей, а особливо молоді, виникають стереотипні асоціації - на кшталт відірваної від сучасного життя структури, в якій царює лише піст і молитва. Але насправді це зовсім не так. За допомогою проекту «ТОП 10 УГКЦ» ми хочемо ці стереотипи розвінчати і показати, скільки різних можливостей Церква пропонує молоді», - розповідає організатор проекту, заступник голови Комісії у справах молоді ЛА УГКЦ Тарас Косар.

Оскільки основна цільова аудиторія – це молодь, тому головними осередками розповсюдження інформаційних матеріалів є заклади навчання та харчування, парафії і соціальні мережі. Відповідно до кожного осередку розроблено свій спосіб подачі матеріалів, а саме буклети для кафе та кав’ярень, афіші для університетів та парафій, статті на власному сайті та відео для соціальних мереж. Кожен випуск має чітку тематику, складається з 10 топових заходів, проектів чи об’єктів і виходитиме щодва місяці.

 «Наш перший випуск присвячений інноваціям УГКЦ, і це невипадково! Адже, підбираючи матеріал до друку, ми самі були позитивно здивовані, скільки всього відбувається! При багатьох парафіях функціонують спортивні секції, курси з вивчення іноземних мов та гри на музичних інструментах, а також працює кафе, перукарня, телестудія і студія звукозапису! І це ще не все!» –коментує Христина Жидецька, координатор проекту «ТОП 10 УГКЦ».

Наступні тематики «ТОП 10 УГКЦ» будуть присвячені можливостям допомоги та служіння іншим, унікальним паломницьким місцям Львівщини, варіантам відпочинку та активного дозвілля, різноманітним курсам, тренінгам і майстер-класам, які проводяться при УГКЦ .

Комісія у справах молоді ЛА УГКЦ 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next