АКТУАЛЬНО

В УГКЦ вийшла друком автобіографія сліпо-глухого священика

Понеділок, 18 квітня 2016, 16:40
Під час перебування в Україні о. Кирила Аксельрода, британського сліпо-глухого священика, відбудеться презентація українського видання його автобіографії.

Книга “І починається подорож” - це дуже щира і зворушлива розповідь про власне життя і досвід людини у безвихідній ситуації.

Розпач і розгублення батьків, в яких вперше в родині народилася глуха дитина. Католицька школа для дитини ортодоксальних євреїв. Самостійне життя, пошук віри і свого покликання, мамине "не приходь більше до мене, Кириле, не хочу тебе знову бачити", хрещення і тривалий процес відновлення зв'язків родиною. Активна праця священиком у різних обставинах, в тому числі - пасторальна праця в Соуето наприкінці 70-х (як священики на Майдані). Зрештою, глуха людина в сорокарічному віці починає втрачати зір.

Книжка дозволяє відчути світ тиші  і  замкнутість темряви. Як сказав сам о. Кирило в одному з інтерв’ю, ”сліпота  відділяє мене від речей, а глухота – від людей”.

Отець Кирило представить український переклад своєї книжки 11 травня о 16.00 в конференц-залі УКУ (Львів, Хуторівка, 35).

Підготувала Наталія Лазуркевич (ЦДОВС “Надія” УГКЦ)

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next