АКТУАЛЬНО

В Українській академії друкарства вшановували пам’ять патріарха Йосипа Сліпого

П'ятниця, 16 березня 2018, 11:10
Архиєпископ і Митрополит Львівський Ігор (Возьняк), розпочавши конференцію «Патріарх Йосип Сліпий та українська державність» в Українській академії друкарства, висловив слова радості, що маємо таких гідних людей, освітян, які вшановують пам’ять патріарха Йосипа.

Владика Ігор також презентував усім учасникам конференції важливі і цікаві факти з біографії славного патріарха та кардинала.

Інші доповідачі також відкрили цікаві факти, розповіли про нові видання, книги, що тим чи іншим способом дотичні до постаті патріарха Йосипа або осіб, тісно з ним пов’язаних. Конференція видалася надзвичайно пізнавальною та проходила у теплій атмосфері.

Нагадаємо, що торік ми вшановували 125-ту річницю з дня народження великого патріарха «ув’язненої Церкви». Цього ж року маємо 100-ту річницю захисту докторської праці патріарха Йосипа із тринітарного богослов’я про походження Святого Духа, 90-ту річницю від заснування у Львові Богословської академії та 55-ту річницю звільнення патріарха з радянських таборів та приїзд до Рима.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next