АКТУАЛЬНО

В Українському католицькому університеті пройшли випускні урочистості УКУ-2018

Понеділок, 12 лютого 2018, 13:22
«Ви не ідентифікуєтеся зі своєю професією – лікар, викладач, юрист. Те, ким ви є, не зводиться лише до вашої професії. Те, ким ви є, набагато більше того, чим ви займаєтеся», – зазначив у своєму зверненні професор Віктор Рудь, голова комітету закордонних справ Українсько-американської асоціації адвокатів під час випускних урочистостей, які відбулися 9 лютого в Українському католицькому університеті.

Дипломи отримали випускники семи магістерських програм – соціальної педагогіки, історії, богослов’я, випускники Духовної семінарії Святого Духа, програми з прав людини, програми Наук про дані та програми з Управління неприбутковими організаціями, три останні з яких провели свій перший випуск студентів.

«Найважливіше, що я здобула під час навчання на програмі, – це вміння аналітичного та стратегічного мислення», – ділиться враженнями випускниця соціальної педагогіки Тетяна Мікула. Свого часу вона закінчила бакалаврат, а тепер і магістратуру із соціальної педагогіки. Успішно розвиває на базі кафедри соціальної педагогіки УКУ освітній проект для дітей UCUkids. «Якщо серед твоїх мрій перше місце посідає змінити цей світ на краще, тут вчать це робити професійно», – зазначає дівчина.

Випускниця програми з Управління неприбутковими організаціями Кіра Менакер мріє відкрити в Одесі хоспіс для людей похилого віку. Каже, що найбільшим надбанням під час навчання в УКУ є люди, з якими пощастило вчитися: «Я й досі безмежно пишаюсь знайомством із кожним із них. А ще програма розширює межі твоїх можливостей».

Іван Явнич, випускник Магістерської програми з прав людини, захоплений атмосферою, яка панує в УКУ. «Тут я навчився мислити, як кажуть outside the box та чітко висловлювати свою думку», – зазначив хлопець.

«Зростати, квітнути і приносити плоди – з такими побажаннями звернувся до випускників керівник програми з Наук про дані Олексій Молчановський, – ми хочемо пізнавати вас за плодами вашої професійної і громадської діяльності», – зазначив він.

Цінувати життя як таїнство і ніколи не втомлюватися пізнавати для себе світ, закликав випускників отець ректор Духовної семінарії УГКЦ Святого Духа Ігор Бойко: «Не думайте лише про себе, а присвячуйте свій час для інших. Бо наприкінці життя ми всі постанемо перед питанням, що ми зробили для спільноти, в якій перебували».

«Перед вами непростий шлях нового вибору, – зауважив у своєму вітальному слові отець ректор Богдан Прах, – ви завершили час свого дозрівання і зараз будете приносити плоди. Вірю, що ви це будете робити якісно. Вітаємо і молимося за вас. Разом ми будемо творити одну велику родину УКУ».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ucu.edu.ua

ТЕГИ: УКУ, Одеса
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next