АКТУАЛЬНО

В Українському католицькому університеті відбулася літня школа «Lviv Data Science Summer School 2017»

Четвер, 03 серпня 2017, 13:13
«Lviv Data Science Summer School 2017» зібрала учасників з України, Чехії, Німеччини, Франції, Італії, Туреччини та Індії, а також викладачів зі Львова, Києва, Парижа, Праги, Хайфи, Тарту, Тернополя, Лондона, Нью Йорка та Саарбрюккена.

Протягом двох тижнів учасники брали участь у лекціях, семінарах та воркшопах з Data Science, Machine Learning, Data Visualization, Computer Vision, Natural Language Processing, Social Network Analysis та інших. Крім того, у рамках літньої школи відбулися три зустрічі Coffee&Data Science та два внутрішні Kaggle змагання.

«Lviv Data Science Summer School» – це можливість спробувати себе у машинному навчанні, обробці природної мови, комп’ютерному баченні, аналізі соціальних мереж тощо. За ці два тижні учасники мали змогу отримати краще розуміння того, чим є Data Science і чи хочуть вони продовжувати йти в цьому напрямку», – зазначив Олексій Молчановський, керівник «Lviv Data Science Summer School» і магістерської програми з Data Science УКУ.

На завершення школи учасники презентували проекти з аналізу зображень, дослідження хвороби Альцгеймера, ефективності надання швидкої медичної допомоги у Львові, покращення сентимент-аналізу української мови, задач класифікації клієнтів, аналізу невидимих зв’язків в українському парламенті та геотагінгу на основі статтей з Вікіпедії. Над багатьма із цих проектів команди продовжать роботу і після школи.

Літня школа з Data Science у Львові – це ініціатива факультету прикладних наук Українського католицького університету. У рамках літньої школи учасники – студенти, аспіранти, молоді професіонали –  знайомляться із сучасними методами та інструментами наук про дані машинного навчання та бізнес-аналітики. Школа орієнтована на початковий рівень знань учасників у цій галузі.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами сайту www.ucu.edu.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next