АКТУАЛЬНО

В Українській академії друкарства освятили оновлену каплицю Святих Кирила і Методія

П'ятниця, 28 лютого 2020, 14:39
27 лютого в першому корпусі Української академії друкарства відбулося освячення оновленої каплиці Святих Кирила і Методія. Чин освячення здійснив єпископ-помічник Львівської архиєпархії Володимир Груца, а після того вся спільнота помолилася Архиєрейську Літургію.

Співслужили з владикою Володимиром синкел у справах капеланства Львівської архиєпархії о. Андрій Хомишин, голова Центру студентського капеланства о. Юрій Остапюк та студентський капелан о. Мар’ян Мисяковський.

Після Літургії владика Володимир відзначив грамотами ректора Академії Богдана Дурняка, п. Любов Тупичак та п. Ореста Хамулу, стараннями яких відбулося оновлення каплиці. Крім того, єпископ висловив вдячність тим, хто ремонтував каплицю, і тим, хто служить у ній, – студентським капеланам.

На завершення архиєрей із священниками поблагословили роботу вченої ради Академії, яка якраз розпочала свою роботу.

В оновленій каплиці богослужіння відбуватимуться щочетверга о 12:00. У цей час студентські капелани для спільноти Академії друкарства служитимуть Молебень до Пресвятої Богородиці.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next