АКТУАЛЬНО

В Українській соціальній академії завершилося навчання на програмі «Суспільно-політична етика»

Понеділок, 13 червня 2016, 13:25
11 червня 2016 року на базі Інституту релігійних наук святого Томи Аквінського у рамках освітньої програми Української соціальної академії «Суспільно-політична етика» відбувся заключний модуль на тему «Модернізація та її ціннісний вимір: світовий досвід і виклики для України».

На початку жовтня 2015 року в Українській соціальній академії в м. Києві стартувала Сертифікатна програма «Суспільно-політична етика». Це перша в Україні сертифікатна навчальна програма, присвячена тематиці суспільного вчення Церкви. Вибираючи тему для програми, її організатори вирішили детальніше зупинитися на суспільно-політичній етиці.

Загалом її учасниками стали понад 25 слухачів зі всієї України. Протягом навчальних модулів вони зустрічалися з провідними експертами, як з України, так і з-закордону.

На завершальному модулі учасники програми презентували практичні проекти на суспільно-значущі теми. Слухачі зробили спробу разом знайти шляхи вирішення актуальних суспільних проблем на основі християнських цінностей та практичних дій відповідального громадянина.

На завершення модуля відбулося вручення сертифікатів учасникам освітньої програми «Суспільно-політична етика».

Зважаючи на те, що в Українській соціальній академії розглядають можливість у вересні 2016 року відкрити наступну програму, а саме «Християнські цінності у публічній сфері: від принципів до дій», то попередніх спікерів планують надалі залучати як консультантів, а також врахувати отриманий досвід.

Програма проводилася у співпраці з Інститутом релігійних наук імені Томи Аквінського та філософсько-богословським факультетом УКУ.

Прес служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next