АКТУАЛЬНО

В Україні презентували унікальний аудіофільм "Біблія – Книга Життя" із 3D звуком

Четвер, 02 вересня 2021, 17:44
У Львові відбулася презентація першого в Україні мистецького аудіофільму "Біблія – Книга Життя" із 3D звуком. Серед партнерів проєкту – Український католицький університет.

Це перша спроба створити подібний аудіофільм із 3D звуком (можливістю повністю зануритися у звуки простору аудіофільму) на тексти Святого Письма українською мовою в Україні. Проєкт реалізували за підтримки Українського культурного фонду.

“23 серпня, до Дня Незалежності України ми презентували аудіофільм у “Планеті Кіно”. Глядачі вперше мали можливість прослухати уривки кожної частини аудіофільму "Біблія – Книга Життя" без відео на екрані, повністю занурившись у простір звуків найдавніших біблійних історій”, – розповідає продюсер аудіофільму Володимир Ольшанський.

З глядачами під час презентації спілкувалися також творці проєкту та головні актори, які 10 місяців працювали над створенням трьох частин аудіофільму, а саме: Книги Буття, Євангелія від Івана та Діяння апостолів. Модерувала розмову письменниця Надіяа Гербіш, яка є волонтеркою проєкту і озвучила одну з біблійних з героїнь.

Аудіофільм об'єднав навколо себе християн різних конфесій: людей з особливими потребами, ветеранів АТО, письменників, митців, священників, волонтерів, які озвучували репліки різних біблійних персонажів. 

Більше проєкт "Біблія – Книга Життя":

- залучено понад 100 голосів українських акторів та волонтерів;

- створена унікальна музика зі звуками давніх українських інструментів;

- сучасний український переклад Біблії 2020 року здійснений о. Рафаїлом Турконяком та Українським біблійним товариством;

- мистецький продукт створено з 3D звуком, коли ти повністю занурюєшся у звуки простору аудіофільму;

- уся звукова драматургія наповнена звуками природи зібраними та записаними у різних куточках України;

- новітня аудіопостановка бестселера всіх часів створена в Україні.

Творці розповідають, що аудіофільм буде представлений в мобільній аплікації Audiostories уже наприкінці вересня цього року.

Проєкт реалізовано за підтримки Українського культурного фонду.

Головні партнери проєкту: Український католицький університет, Галицьке музичне товариство, Українське біблійне товариство.

Більше про аудіофільм:

https://www.bibleaudiofilm.com/

https://www.facebook.com/bibleaudiofilm

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next