АКТУАЛЬНО

В УКУ говоритимуть про духовний і психологічний супровід осіб із посттравматичним стресовим розладом (ПТСР)

П'ятниця, 23 травня 2014, 16:14
24 травня в стінах Львівської духовної семінарії Святого Духа відбудеться науково-практична конференція на тему: «Духовний і психологічний супровід осіб із посттравматичним стресовим розладом (ПТСР)». Захід відбудеться з метою сприяння ефективнішій роботі українських психологів, психотерапевтів, психіатрів, духовенства та інших категорій, що контактують із постраждалими громадянами, котрі перебувають у постійному стресі у зв’язку з подіями на Майдані та військовим станом після нього. Про це повідомили в секретаріаті Комісії УГКЦ у справах мирян.

Додамо, що учасниками іноземної делегації психологів і психотерапевтів, експертів у ПТСР із США, які проводять зустріч, є: Франсес Абуег, психолог, займається лікуванням ПТСР та питаннями зловживання алкоголем і наркотиками як наслідком ПТСР;  Врус Йонг, соціолог, викладає надання першої психологічної допомоги і впроваджує такі програми в США; Джон Тассей, психолог, спеціалізується на терапії ПТСР у вояків США та в учасників бомбувань у Оклахомі, Найробі тощо, та інші.

Під час конференції доповідатиме також о. Андрій Логін, доктор морально-богословських наук, голова Комісії душпастирства охорони здоров'я, на тему "Потреба і можливості співпраці психолога і священика в наданні допомоги особам з ПТСР в українських реаліях".

Реєстрація є обов’язковою умовою участі в заході. Для всіх зареєстрованих конференція буде безкоштовною. Прохання надіслати заповнену реєстраційну форму зі своїми даними (ПІП, телефон, електронна адреса та ін.) 

Надсилайте інформацію за адресою:[email protected] зазначивши тему – «На науково-практичну конференцію 24 травня». Із запитаннями та пропозиціями також звертайтесь: Євген Кузик – /093/ 110-44-45, [email protected], волонтер медичної служби Євромайдану.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next