АКТУАЛЬНО

В УКУ обговорять український вимір пенітенціарної ідеї

П'ятниця, 15 травня 2015, 11:14
В Українському католицькому університету 19 травня 2015 року відбудеться круглий стіл під назвою «Український вимір пенітенціарної ідеї».

Захід відбудеться з нагоди відкриття у Львівському палаці мистецтв Національної пересувної експозиції образотворчого і прикладного мистецтва в’язнів «Переображення Господньою любов’ю» під патронатом Отця і Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава.

Організаторами круглого столу є Український католицький університет, Філософсько-богословський факультет, Кафедра пасторального богослов’я, Пенітенціарне душпастирство УГКЦ.

Як зазначають організатори, метою круглого столу є посприяти суспільному діалогу в громадському, студентському й академічному середовищі для кращого розуміння пенітенціарної ідеї, ресоціалізації засуджених до позбавлення волі.

Круглий стіл проводитиметься 19 вересня, з 10.00 до 13.00, у конференц-залі Філософсько-богословського факультету УКУ (вул. Хуторівка, 35а, м. Львів). Саме відкриття Національної пересувної експозиції образотворчого і прикладного мистецтва в’язнів «Переображення Господньою любов’ю» відбудеться о 15.00 у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17, м. Львів).

У відкритті виставки візьмуть участь Митрополит Львівський Ігор (Возьняк), представники Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області, недержавних організацій, представники Фонду Шептицького, мистецтвознавці, громадські діячі Львова, капелани та волонтери.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next