АКТУАЛЬНО

В УКУ представлять книжку «Маріо Ботта. Центр Божого Провидіння. Львів»

Середа, 12 грудня 2018, 14:20
13 грудня у Львові, у Центрі митрополита Андрея Шептицького, буде представлене нове видання «Маріо Ботта. Центр Божого Провидіння. Львів». Це книжка про Центр, який спроектував великий сучасний швейцарський архітектор Маріо Ботта.

Вступне слово на презентації матиме ректор Українського католицького університету о. Богдан Прах. Також виступлять о. Еджідіо Монтанарі з доповіддю «Книга та проект, щоб дати центр периферії», головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, який розповість про нові критерії якості сакральної архітектури у Львові та архітектор Микола Шеремета – пан Микола поділиться думками про будівництво монастиря та церкви відповідно до проекту Маріо Ботти.

Довідка. У Центрі Божого Провидіння у Львові діє Згромадження отців оріоністів – єдина спільнота в Україні, яка представляє Згромадження Католицької Церкви, що виникло в Італії на межі ХІХ-ХХ століть. Зараз оріоністи присутні у понад 30 країнах світу. Основою їх діяльності є комплексна праця в галузях виховання та соціальної допомоги і профілактики. В Україні оріоністи працюють з 2001 року, а з 2005 мають парафію Божого Провидіння, де сьогодні діє монастир і каплиця.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next