АКТУАЛЬНО

В УКУ проведуть Міжнародну конференцію “Integral Human Development in Digital Age”

Четвер, 20 лютого 2020, 13:07
26-28 лютого 2020, у Львові (Центр Митрополита Андрея Шептицького) Факультет суспільних наук УКУ разом із Міжнародним інститутом етики та проблем сучасності (IIECI) вдруге організовує міжнародну конференцію – “Цілісний розвиток людини”(Integral human development) .

Цього року більше 30 спеціалістів із цілого світу у сферах цифрових комунікацій, ІТ-технологій, філософії та теології спільно розмовлятимуть про тематику “Інформаційне перевантаження, AI (штучний інтелект) та відповідальність”.

Мета таких конференцій полягає в тому, щоб спрямувати різноманітні вектори гуманітарних та соціальних досліджень у русло плідного міждисциплінарного діалогу з питань, що мають суспільне значення, з особливим наголосом на «цілісному розвитку людини» (екології особи). 

Контекст такого підходу – католицьке соціальне вчення (CST), де «цілісний розвиток людини» використовується як ключова концепція для вирішення складних викликів та можливостей, пов’язаних з гідним людським розвитком та соціальним прогресом. Він пропонує важливу і багату перспективу на єдність людського життя та досвіду, підкреслює важливість людських стосунків та сенс відповідальності в рамках глобалізованої цифрової епохи.

На Вас чекають панельні дискусії, семінари, презентації та вечірні розмови із дослідниками, викладачами, експертами та публічними інтелектуалами міжнародного рівня з 8-ми країн, серед яких Хосе Казанова (США), Вікторія Середа (Україна), Алоїз Бух (Німеччина), Едвард Алам (Ліван), Євген Ланюк (Україна), Чеслав Порембський (Польща), о. Хосе Марія Ля Порте (Італія).
 З повним переліком головних спікерів конференції та з детальною інформацією щодо програми конференції можна ознайомитися за покликанням

Конференція відбуватиметься українською та англійською мовами.

Більше інформації на сайті та Fb сторінці конференції.

Пропонуємо також ознайомитися із онлайн-виданням, де зібрані кращі матеріали щодо минулорічної конференції FSS Stories

Контакт для преси: Андрій Гриниха, [email protected], 093 75 76 720

Повідомили у відділі інформації та маркетингу УКУ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next