АКТУАЛЬНО

В УКУ відбудеться фінал конкурсу на кращу короткометражку про рідну школу

П'ятниця, 20 квітня 2012, 13:16
21 квітня в Українському католицькому університеті відбудеться фінал конкурсу серед старшокласників на кращу короткометражку про рідну школу «Кіно & школа».
21 квітня в Українському католицькому університеті відбудеться фінал конкурсу серед старшокласників на кращу короткометражку про рідну школу «Кіно & школа». На нагородження до УКУ приїдуть учні зі шкіл Львівщини. «Загалом на конкурс надійшло 25 короткометражок, – коментує менеджер зі зв’язків з громадськістю приймальної комісії УКУ Андрій Фендик. – Український католицький університет уперше організовує такий захід, тому ми приємно здивовані якістю робіт». Експертне журі визначить кращі роботи, автори яких зможуть зняти і змонтувати свій наступний фільм у сучасній професійній телестудії УКУ. Трійка лідерів також отримає пам’ятні статуетки. До складу журі увійшли: викладач кафедри журналістики УКУ Вікторія Бабенко, шеф-редактор ТРК «Люкс» (Львів) Параска Дворянин, журналіст, продюсер TV Reuters в Україні Сергій Каразій та голова комісії з питань освіти і науки Львівської облради Юрій Підлісний. «Якість робіт, які надійшли від школярів, є різною – від аматорських фільмів до практично професійних короткометражок, – коментує член журі Юрій Підлісний. – Але найголовніше, що учні не бояться і пробують творити. Тематика фільмів також різноманітна: це і просте представлення школи, окремих уроків, і стрічки про вічне – про почуття любові, вдячності вчителеві тощо. Такі конкурси сьогодні потрібні, бо допомагають відкрити нові горизонти для учнів, надають їм впевненості». Організатори обіцяють, що конкурс «Кіно & школа» стане щорічними. Нагородження переможців розпочнеться 21 квітня, о 12:00, в Українському католицькому університеті за адресою: вул. Хуторівка, 35а.  

Прес-служба УКУ

  Довідка: «Кіно & школа» – це перший в Україні конкурс короткометражних фільмів про школу серед старшокласників. Оцінюючи фільми, експертне журі братиме до уваги не тільки мистецьку цінність фільму, а й командну роботу, громадянську позицію авторів проекту. Програма заходу: 12:00 – початок реєстрації учасників; 13:00 – урочисте відкриття: представлення журі та команд фіналістів; 13:45 – показ кращих роликів; 15:00 – фуршет; 15:20 – нагородження переможців.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next