АКТУАЛЬНО

В УКУ відбудеться майстер-клас головного редактора газети «Комерсант. Україна»

Понеділок, 17 вересня 2012, 16:17
22 вересня 2012 року Магістерська програма з журналістики Українського католицького університету в рамках Школи політичного репортажу запрошує на майстер-клас головного редактора газети «Комерсант. Україна» Валерія Калниша. Тема майстер-класу – «Політичний репортаж: як його пишуть у «Ъ». Про це повідомляє прес-служба УКУ.

22 вересня 2012 року Магістерська програма з журналістики Українського католицького університету в рамках Школи політичного репортажу запрошує на майстер-клас головного редактора газети «Комерсант. Україна» Валерія Калниша.  Тема майстер-класу – «Політичний репортаж: як його пишуть у «Ъ». Про це повідомляє прес-служба УКУ.

Нагадаємо, що Школа політичного репортажу – навчальний проект Магістерської програми з журналістики Українського католицького університету за фінансової підтримки програми «Український медійний проект» («У-Медіа») міжнародної неурядової організації «Інтерньюз».

Майстер-клас відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35а, ауд. 102 (філософсько-богословський факультет УКУ).

Початок – об 11.00. Вхід – вільний.

Департамент інформації УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next