АКТУАЛЬНО

В УКУ відбудеться ІІІ Міжконфесійний симпозіум

Середа, 10 жовтня 2018, 10:33
11 жовтня за підтримки Інституту родини та подружнього життя, а також Центру міжконфесійного і міжрелігійного діалогу «Лібертас» відбудеться IIІ Міжконфесійний симпозіум «Чоловік та жінка: комплементарність у сучасному світі».

«Ґрунтуючись на спільних для усіх християнських спільнот основах: віри в Ісуса Христа та поваги до Слова Божого, спробуємо поглянути на роль чоловіка та жінки у житті Церкви та суспільства ХХІ-го століття. Будемо творити наш діалог опираючись на принципи поваги та рівноправності усіх учасників симпозіуму. Окрім того, звернемо увагу на виклики та завдання, що постають перед проводом абсолютно кожної релігійної громади, яка здійснює душпастирське служіння для сім’ї та родини», – кажуть в Інституті родини та подружнього життя.

Участь у симпозіумі візьмуть: ректор Вищої духовної семінарії ВДС Львівської архідієцезії – о. Петро Бжеський, протоієрей, ректор Відкритого Православного Університету Святої Софії-Премудрості – Георгій Коваленко, ректор Української Баптистської Теологічної Семінарії ( УБТС) – д-р Ярослав Пиж та ректор Єпархіального інституту душпастирства подружжя і сім’ї свв. Йоакима і Анни – о. Тарас Бабій.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://rodyna.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next