АКТУАЛЬНО

В УКУ запустили флешмоб до шістдесятиліття владики Бориса Ґудзяка

Четвер, 19 листопада 2020, 10:25
До 60-літнього ювілею владики Бориса Ґудзяка УКУ запускає флешмоб. Про це повідомили на фб-сторінці Українського католицького університету.

«Запрошуємо долучатися всіх, кого Український католицький університет надихає змінювати цей світ на краще, допомагати іншим, відважуватися на малі і великі зміни, кажуть організатори флешмобу, ми знаємо сотні прикладів, коли наші студенти, викладачі, працівники, друзі саме в УКУ долучалися до соціальних ініціатив та реалізовували суспільно важливі проєкти! Тому хочемо запросити вас розповісти про свій досвід участі у роботі організацій, які допомагають людям, або про інших людей, чия віддана праця вас захоплює і надихає».

Правила флешмобу прості: насамперед учасників запрошують розповісти свою історію: «Як і до яких соціальних ініціатив ви долучаєтеся (долучалися колись): стали волонтером, зробили пожертву, а можливо, заснували організацію, яка допомагає людям, і змінює цей світ?! Обов’язкво розкажіть, як можна підтримати цю важливу ініціативу».

«Затегайте друзів і передайте цей ланцюжок далі, аби якомога більше людей розповідали про такі організації, заохочуючи інших допомагати.

Обов’язково ставте хеш-теги #BeGood60#УКУ_надихає – так ми та владика Борис зможемо відслідковувати ці історії і надихати на великі зміни інших!

Приєднуйтеся!
Передаємо естафету Асоціація випускників УКУ Абітурієнтам УКУ Відлуння Уряд студентів УКУ/ UCU Student Government UCUBlog та Парламентові студентів УКУ», йдеться у повідомленні.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next