АКТУАЛЬНО

В УМХ проведи свято коляди

Вівторок, 07 лютого 2017, 15:13
5 лютого 2017 року молодь Львова провела коляду у стінах Львівської духовної семінарії Святого Духа. Чудова родинна атмосфера занурила всіх присутніх у містерію Різдва та дозволила відчути справжній дух цього свята.

У концертній програмі взяло участь чимало талановитих колективів та соло виконавців. На свято завітали дитячий вертеп зі Свято-Іванівської лаври отців студитів та молодіжний вертеп УМХ, який цього року звіщав радісну новину про народження Христа не тільки у Львові, а й на Півдні України.

Дзвінка коляда лунала у виконанні чудових дівчат зразкового ансамблю «Намисто» та квартету «Лілея», яким акомпанували сестра Тереза Водяна та Оля Паралюх.

Особливим гостем вечора стала співачка Оксана Винницька. Її пісні вразили серце, спровокували неймовірно тонкі емоції  та подарували умиротворення в душі. 

Надзвичайно тепло молодь зустрічала давнього друга УМХ, заслуженого артиста України Тараса Курчика, який є автором офіційного гімну з нагоди приїзду святого Папи Івана Павла ІІ в Україну.

Після чудового концерту господар свята (духівник УМХ) о. д-р Олег Кіндій поблагословив їжу – смаколики, які приготували господині та гостинно і щиро запросив частуватися різдвяними стравами у великому родинному колі.
 

Підготувала Марічка Тракало

Фото Валентини Євтушок та Андрія Бомчика

ТЕГИ: УМХ, коляда
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next