АКТУАЛЬНО

В урочищі «Підлюте» Івано-Франківського архиєпархіального управління протягом всього літа відбуватимуться «Веселі канікули з Богом»

Середа, 14 червня 2017, 11:39
У реколекційно-катехитичному комплексі в урочищі «Підлюте» Івано-Франківського архиєпархіального управління протягом всього літа відбуватимуться «Веселі канікули з Богом 2017».

Активний відпочинок, перебування на свіжому повітрі Карпат, оздоровлення лікувальними джерелами та виховання у дусі християнських цінностей - це саме те, що потрібно для розвитку сучасної дитини.

Усе це і навіть більше відбувається в мальовничому куточку Карпат під назвою урочище «Підлюте», куди приїхали 68 дітей другого заїзду з Лисецького протопресвітеріату. Свята Літургія, знайомство, представлення, ігри та творчі вечори – саме так проходять перші дні другого заїзду табору.

Слідкувати за перебігом їхнього відпочину можна на сторінці табору в мережі facebook.

Повідомили в прес-службі Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next