АКТУАЛЬНО

В урочищі Підлюте розпочався сезон літніх християнських таборів

Вівторок, 05 червня 2018, 11:25
Уже другий рік поспіль в урочищі Підлюте, що на Рожнятівщині Івано-Франківської області, відбуваються літні християнські табори «Веселі канікули з Богом», які організовує Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ.

Мета таких таборів – надати дітям можливість гарно та з користю провести літній час, ближче познайомити їх з основами християнської віри та, безумовно, оздоровити їх, оскільки Підлюте славне своїми лікувальними джерелами та чистим Карпатським повітрям.

У понеділок, 4 червня, стартував І заїзд дітей з Войнилівського та Галицького деканатів. Загалом це 76 дітей віком 11-14 років. Програма табору передбачає участь у Божественній Літургії, можливість приступити до Таїнства Покаяння та Святого Причастя. Також тут не забувають і про фізичний розвиток і відпочинок дітвори. Кожний день у таборі проходитимуть різноманітні спортивні ігри, естафети, руханки, банси, захопливі екскурсії форельним господарством, походи гірськими стежинами.

Вихователі табору – це учасники «Школи християнського аніматора», які пройшли цілий курс теоретичної та практичної підготовки, отримали фахові знання від спеціалістів з рятувальної та медичної служб, побували на практичних семінарах.

Із самого ранку аніматори ретельно готувалися до приїзду майже сотні дітей. Після поселення, смачного обіду та відпочинку о. Микола Крушец ознайомив учасників табору з графіком дня і провів інструктаж з техніки безпеки. Відтак діти мали змогу у групах познайомитись між собою та з аніматорами. Продовжилося знайомство під час командних ігор.

Попереду у дітей ще шість днів активного відпочинку в мальовничому куточку українських Карпат – «Горганах». Організатори табору сподіваються, що після такого табору діти назавжди  запам’ятають цей гарно проведений час у компанії нових друзів, щирих аніматорів, але найголовніше – в постійній присутності Бога.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.if.ua.


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next