АКТУАЛЬНО

У Южноукраїнську, при храмі Всіх святих українського народу УГКЦ, відкрили тимчасовий пункт вакцинації від Covid-19

П'ятниця, 19 листопада 2021, 10:45
18 листопада у храмі Всіх святих українського народу УГКЦ м. Южноукраїнськ відкрили тимчасовий пункт вакцинації від Covid-19. Виїзна бригада медиків міського центру первинної медико-санітарної допомоги вакцинувала всіх охочих мешканців міста з 10.00 по 13.00 вакциною CoronaVac та Pfizer.

За словами лікарки пані Валентини Гевеленко, вакцинуватися приходили як люди похилого віку, так і молодь.

«Прийшли вакцинуватися до храму тому, що близько мешкаємо. Я інвалід, мені важко йти в поліклініку, стояти там у черзі, а тут людей мало», - каже пані Станіслава.

«Я прочитала на сайті, що людей будуть щепити у храмі. Це не стаціонарний пункт, куди всі йдуть і де великі черги. Скупчення людей – це не правильно під час вакцинації, тому обрала цей пункт для мами, вона літня людина. Я вважаю, що це дуже зручно», - розповіла пані Олена.

Хочемо зазначити, що при храмах УГКЦ розпочали роботу центри вакцинації. Про це в неділю, 7 листопада, повідомив Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Пресслужба Одеського екзархату

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next