АКТУАЛЬНО

В Зарічанах на Житомирщині завершилися формаційні курси для священиків Київської архиєпархії

Четвер, 12 жовтня 2017, 22:43
Курси тривали з 9 по 12 жовтня 2017 року та проходили у реколекційному будинку «Карітас-Спес». Їх метою є вивчення нових викликів перед Церквою щодо сучасного суспільства.

Протягом чотирьох днів відбувалися тематичні лекції, які були відповідями на сучасні потреби душпастирського служіння. Відтак було проведено навчання про проведення місій, практикум по мас-медіа, а зокрема по написанню статей, спілкуванню перед відеокамерою та у кризових ситуаціях, практикум праці з молоддю МАПа. Окрім цього відбулося обговорення стратегії розвитку Київської архиєпархії.

Священиків на курсах відвідав владика Йосиф (Мілян). Владика подякував їм за те, що молилися за його одужання: «Пишаюся цими священиками. Своє священиче служіння вони здійснюють у важких умовах Центральної України. Попри всі складнощі гідно виконують служіння Богові та людям», − написав єпископ у соціальній мережі.

Архиєрей також нагородив Патріаршою грамотою о. Мелетія Батога, ЧСВВ, за його довголітнє служіння Церкві у місті Бар на Вінниччині.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next