АКТУАЛЬНО

В Інстаграмі з’явилася молодіжна платформа Стрийської єпархії @choven_ugcc

Вівторок, 23 березня 2021, 10:48
З благословення владики Тараса Сеньківа, єпарха Стрийського, в інстаграмі розпочала свою діяльність молодіжна платформа Стрийської єпархії – «Човен» (назва профілю @choven_ugcc).

Її метою є об’єднати молодь Стрийської єпархії та всіх, хто хоче познайомитися і жити з Христом. На цій сторінці публікуватимуться цікаві статті, живі сторіс, пояснення богослужінь, відповіді на питання і найголовніше – висвітлюватиметься діяльність християнської молоді в усій єпархії.

Чому човен? Христос проповідував з човна, подорожував у ньому з апостолами, творив чуда, навіть спав у ньому. Ще з перших століть човен символізує Церкву, а сам логотип є відтворенням давньої фрески з катакомб, де колись молилися перші християни. У центрі човна є чітко зображений хрест, що символізує Христа як вітрило і рушій нашої Церкви.

Тому запрошуємо усіх у Човен! Підписуйтеся і стежте в інстаграмі @choven_ugcc.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next