АКТУАЛЬНО

В Інституті постійної формації Івано-Франківської архиєпархії розпочалося навчання

Вівторок, 01 листопада 2016, 10:43
31 жовтня розпочалося навчання в Інституті постійної формації в Івано-Франківську для духовенства архиєпархії. Директором цього Інституту в липні 2013 року Архиєпископ і Митрополит Володимир (Війтишин) призначив митр. прот. д-ра Олега Каськіва, синкела архиєпархії у справах духовенства та священичих родин.

На цю інституцію покладено обов’язок постійно оживляти знання у священиків Івано-Франківської архиєпархії.

Програма закладу передбачає, що протягом п’яти років кожен священик поглибить свої знання з морального богослов'я, біоетики, канонічного та подружнього права, сповідництва, способів сучасного душпастирювання та ознайомиться із новітніми викликами, які стоять перед Українською Греко-Католицькою Церквою.

Перша зустріч (семінар-тренінг) була організована Інститутом постійної формації Івано-Франківської архиєпархії та координаційною радою з питань душпастирства у кризових ситуаціях Патріаршої курії УГКЦ.

Прес-служба Івано-Франківської архієпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next