АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську відбувся семінар «Віра людей Біблії»

Середа, 30 жовтня 2013, 14:26
25-26 жовтня у приміщенні Івано-Франківської теологічної академії проходив семінар «Віра людей Біблії», який зібрав катехитів архиєпархії. Тема віри була провідною цього року, тому цей захід став чудовою нагодою підбити підсумки Року віри. Провідник семінару, відомий у катехитичних колах тренер Товариства педагогів «НАТАН» із Польщі, пан Збігнєв Барцинський, радо поділився своєю вірою та знаннями про віру людей із Біблії. Про це повідомляє Катехитична комісія Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

За допомогою інтерактивних методик навчання присутні проаналізували біблійні тексти, що  розповідають про життя Авраама, Мойсея, Давида, Богородиці, простежували розвиток їхньої віри та порівнювали її зі своєю.

Повідомляємо, що 9 листопада відбудеться архиєпархіальний рівень християнської інтелектуальної гри «брейн-ринг» з теми «Свідчення віри новомучеників УГКЦ» серед учнів катехитичних шкіл Івано-Франківської архиєпархії, що й завершить Рік віри.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next