АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківській архиєпархії провели Форум мирянських організацій

Вівторок, 04 серпня 2015, 11:24
1-2 серпня під час прощі до с. Крилос у співпраці Комісії у справах мирян та Комісії у справах молоді відбувся Форум мирянських організацій Івано-Франківської архиєпархії.

Під час Форуму спільноти мали можливість представити свою діяльність учасникам прощі та заохотити духовенство й вірних архиєпархії засновувати такі організації у своїх парафіях.

У заході брали участь такі організації: «Карітас м. Івано-Франквськ», Рух «Подружні зустрічі», «Матері в молитві, «Апостольство молитви», «Апостольство доброї смерті», Рух назаретських родин, Рух «За життя», Спільнота Кольпінга, «Як Марія», «Українська молодь - Христові», «Еммануїл», Молодь Воплоченого Слова, Мальтійська служба.

Кожна спільнота мала нагоду представити свою діяльність на сцені, а потім життя Форуму переходило до «формового містечка» біля парафіяльного храму, де, спілкуючись біля наметів організацій, вірні могли більше дізнатися про діяльність і харизму спільнот та поділитися досвідом.

Прес-служба Комісії у справах мирян
Івано-Франківської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next