АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківському лікувально-діагностичному центрі святого Луки відкрили новий кабінет ендоскопії

Середа, 10 червня 2020, 11:23
9 червня в Лікувально-діагностичному центрі Святого Луки Івано-Франківського архиєпархіального управління УГКЦ відкрився кабінет ендоскопії, обладнаний сучасною відеоендоскопічною системою «OPTERA» японської фірми «Olympus» – світового лідера з виробництва ендоскопічного обладнання.

З нагоди відкриття нового кабінету архиєпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин здійснив чин освячення обладнання.

«Сьогодні радію спільно з усіма вами, що в нашому центрі святого Луки можемо й надалі ще краще продовжувати своє служіння ближнім у медичній галузі. Нехай Господь провадить своєю рукою наших лікарів, котрі відданою працею допомагатимуть кожному пацієнту зокрема», – наголосив митрополит Володимир.

Адміністрація медичного закладу, що діє при Івано-Франківській архиєпархії УГКЦ, розповідає, що таке обладнання стане добрим інструментом для встановлення правильного діагнозу.

«Ендоскопічні методи дослідження на сьогодні є найбільш достовірними для діагностики захворювань шлунково-кишкового тракту. Їх використання дозволяє не тільки виявити осередки запальних змін, передпухлинних процесів на ранній стадії розвитку, а й ефективно лікувати виявлені зміни», – розповіли лікарі ЛДЦСЛ в коментарі для Департаменту інформації Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ.

Нагадаємо, що Лікувально-діагностичний центр святого Луки – це перший в Україні церковний медичний заклад. Головним завданням якого є високоякісне надання медичних послуг усім верствам населення. Однак постійними пацієнтами тут є священничі родини, богопосвячені особи, семінаристи. Для малозабезпечених у центрі діють значні знижки та проводяться благодійні акції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next