АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську був освячений новозбудований храм для дітей

Четвер, 03 серпня 2017, 12:43
2 серпня, у день Святого славного пророка Іллі, в Івано-Франківську Архиєпископ і Митрополит Володимир (Війтишин) освятив новозбудовану першу в місті церкву для дітей, що розташована на вул. Гаркуші, 36А.

"Церква Святого пророка Іллі – це звичайний парафіяльний храм, при якому додатково буде діяти Центр духовного розвитку дитини, пошта Святого Миколая та ігровий майданчик", – як уже раніше зазначав парох отець Річард Горбань.

Радість цієї величної події разом із парохом та вірними розділили о. Олег Каськів, о. Олександр Левицький, о. Олесь Будзяк, о. Йосафат Бойко, о. Йосафат Хаймик, о. Михайло Брик та інші.

У своєму слові до вірних владика Володимир пояснив значення храму для кожного християнина, після чого подякував парафіянам за велику жертовність. 

По завершенню Божественної Літургії Митрополит уділив усім присутнім своє архиєрейське благословення.

Прес-служба Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next