АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську Карітас та обласна філармонія організували свято музики для неповносправних

Четвер, 14 лютого 2019, 12:01
Для дітей і молоді з інвалідністю Карітас Івано-Франківська спільно з Івано-Франківською обласною філармонією організували свято музики. Концертна програма "Soli Deo" в Калуші зібрала дітей та молодь, що відвідують структури самодопомоги у районах.

Були діти та молодь із Верхнянської та Більшівцівської об’єднаних територіальних громад, селища Рожнятів, міст Тисмениці та Калуша.

Солістка Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк Ірина Ключковська та ансамбль саксофоністів Івано-Франківської обласної філармонії під керівництвом Мирослава Пасічняка подарували дітям, молоді та дорослим незабутні враження. 

Речниця Карітасу Юлія Федунишин висловила подяку керівнику музичної частини обласної філармонії Роману Дзундзі за довготривалу співпрацю та підтримку соціальних ініціатив франківського Карітасу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами  http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next