АКТУАЛЬНО

В Івано-Франківську молилися за залежних від алкоголю

Понеділок, 23 вересня 2013, 11:02
У парафії великомученика Юрія Побідоносця, що в Івано-Франківську, вірні молилися Молебень до Богородиці «Неспита Чаша» в наміренні залежних від алкоголю та інших засобів психоактивної дії і за їхні сім’ї.

Молебень відслужив о. Володимир Містерман, заступник керівника Бюро УГКЦ з питань екології, під спів семінаристів Івано-Франківської духовної семінарії імені священномученика Йосафата, повідомили ”Вікнам” в Інформаційній службі руху «За тверезість життя» Івано-Франківської aрхиєпархії УГКЦ.

Після прочитання Євангелія о. Володимир звернувся до присутніх вірних із словом. «За те, що ми зараз знаходимося тут і молимося за наших потребуючих братів і сестер, треба подякувати Всевишньому, — сказав проповідник, — що кожне добре діло, котре вчиняємо, – не наша заслуга, а Духа Святого, який викликає в нас ці бажання і дає сили їх здійснювати».

Священик наголосив на тому, що інколи нам може видатися, начебто ми нічим не можемо допомогти цим потребуючим людям, однак насправді ми можемо для них зробити дуже багато, жертвуючи за них і за їхні сім’ї всі наші труди, страждання та вчиняючи різні відречення. Від цього виграють усі: ми, оскільки надаємо значення нашим стражданням і труднощам, отримуючи від Господа необхідні ласки, і потребуючі, яким Бог через нас дає необхідні сили для виходу з тенет залежностей.

На завершення своєї проповіді священик закликав усіх ніколи не втомлюватися робити добрі діла.

 

http://vikna.if.ua/news/category/if/2013/09/21/14551/view
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next